Fursecuri din fructe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • morcov 2-3
  • mar 2-3
  • portocala
  • 1 cana ulei
  • 1 praf copt
  • 200-300 g faina
  • 10 linguri zahar
  • 2 linguri cacao

Mod de preparare

Din pulpa ramasa de la sucul facut din cele de mai sus am facut o compozitie din care se pot forma fursecuri,am pus pulpa ramasa intr-un lighean am adugat 1 cana ulei,faina cat se devina o coca omogena, 10 linguri zaharul si praful copt,2 linguri cacao,apoi am facut guguloaie rotunde,le-am pus in tava unsa cu margarina si putina faina,le-am lasat sa se coaca,apoi am pus in farfurie cu zahar pudra si nuca pisata deasupra

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise