Fursecuri fondate

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 375 g unt
  • 250 g zahar
  • 125 g migdale macinate
  • 2 oua
  • 250 g fecula (faina de cartofi)
  • 15 g praf de copt
  • vanilie praf

Mod de preparare

Se pune untul la muiat in cuptorul caldut.Amestecati zaharul cu vanilia, adaugati ouale intregi, migdalele si untul si amestecati bine.Incorporati fecula, amestecand totul foarte bine.Ungeti bine cu unt o tava mai adanca si nu prea intinsa si asezati gramajoare de pasta, pe care faceti cu un cutit cu varf ascutit spirale sau S-uri.Coaceti la foc bun.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise