Fursecuri fondate

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 375 g unt
  • 250 g zahar
  • 125 g migdale macinate
  • 2 oua
  • 250 g fecula (faina de cartofi)
  • 15 g praf de copt
  • vanilie praf

Mod de preparare

Se pune untul la muiat in cuptorul caldut.Amestecati zaharul cu vanilia, adaugati ouale intregi, migdalele si untul si amestecati bine.Incorporati fecula, amestecand totul foarte bine.Ungeti bine cu unt o tava mai adanca si nu prea intinsa si asezati gramajoare de pasta, pe care faceti cu un cutit cu varf ascutit spirale sau S-uri.Coaceti la foc bun.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise