Fursecuri fragede

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 450 grame făină
  • 250 ml de ulei
  • 250 grame zahăr
  • 1 fiolă esenţă vanilie
  • 1 plic glazură de ciocolată

Mod de preparare

Ouăle se bat cu zahărul timp de 2 - 3 minute cu ajutorul unui mixer, iar apoi treptat se adaugă uleiul. Făina se toarna în ploaie şi se incorporează cu ajutorul unei linguri de lemn. La final se adaugă esenţa şi se omogenizează.

Această pastă se pune într-un posh şi se formează fursecuri de diverse forme care se aşează într-o tavă unsa si tapetată.

Se dau la cuptor si apoi se scot din tava şi se lasă la răcit pe un grătar.

Se prepara glazura exact dupa instructiunile de pe plic, apoi se glazureaza fursecurile.

Se pot păstra 2-3 zile în cutii bine închise.

Pofta Buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise