Fursecuri fragede

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -300g faina
  • -300g unt
  • -110g amidon
  • -130g zahar pudra
  • -vanilie
  • -coaja rasa de la 2 portocale
  • -ciocolata topita pentru ornat.

Mod de preparare

Reteta este foarte simpla, iar fursecurile se topesc in gura, de fragede ce sunt.

Se mixeaza bine untul cu zaharul,se adauga amidonul, faina si vanilia. Aluatul rezultat se spriteaza pe hartie de copt, in tava. Se coc aprox.10 min. in cuptorul incins in prealabil.

Ciocolata se topeste si se pune intr-un cornet de hartie. Cornetul se taie la varf si se orneaza fursecurile(reci).Eu nu am mai apucat sa le glazurez pentru ca s-au mancat calde.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise