Fursecuri glazurate

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • -250 gr.Margarina
  • -250 g zahar
  • -2oua
  • -500 g faina
  • -1/2 plic praf de copt
  • -1 esenta rom
  • -1 plic zahar vanilat
  • Pentru glazura:
  • -50 gr ciocolata
  • - 1 lingura lapte
  • Pentru décor:
  • -stelute si bombonele

Mod de preparare

Margarina moale se mixeaza cu zahrul, pana devine spuma. Adaugam ouale,zaharul vanilat si esenta de rom si mixam in continuare.Se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza in aluat. Aluatul se acopera cu folie alimetara si da la frigider pentru o ora.

Punem aluatul pe masa infainata si intindem o foaie subtire si decupam formele dorite.

Coacem in tava tapetata cu hartie, la foc mediu.(pana se rumenesc putin pe margini)

Se lasa sa se raceasca iar apoi se grazureaza cu ciocolata si laptele topite la microunde.Se decoreaza cu stelute si bombonele.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise