FURSECURI IEFTINE SI DELICIOASE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • o cana unt foarte moale
  • o cana zahar tos
  • esente

Mod de preparare

Cuptorul se incalzeste in prealabil,tava se unge cu putin unt.

Intr-un castron se bat cu mixerul oul,untul si zaharul pana se obtine o crema.Se fac bilute cat o nuca si se pun in tava la distanta de cca 5 cm,presandu-le usor.Unde le-am presat puteti pune putina nuca sau fructe uscate,confiate.Se coc cca 10 min pana devin aurii(depinde de cuptor) .Se scot,se lasa la racit si se servesc cu lapte,cu ceai ,cu inghetata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise