Fursecuri pentru copii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou intreg si 1 galbenus
  • 250 g margarina
  • 150 g zahar pudra
  • 50 ml lapte
  • 1 lingurita amoniac
  • 1/2 lamaie
  • 500 g faina
  • 1 ciocolata alba
  • bomboane colorate

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu zaharul pina se dizolva, se adauga laptele, margarina si amoniacul stins in prealabil cu zeama de lamaie, se adauga faina in ploaie si se amesteca bine pina se obtine un aluat de consistenta potrivita, se intinde cu sucitoarea si se obtine o foaie de 2 cm grosime. Cu un pahar se fac rotite care se aseaza in tava de cuptor(unsa cu ulei) si se lasa la copt 20 minute.Dupa fiecare rotita taiata paharul se baga in faina pt ca rotitele sa fie decupate fara a se lega de pahar. Se topeste ciocolata si dupa ce s-au racit rotitele, se unge fiecare cu un strat subtire de ciocolata ,deasupra se presara bombonele.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise