Fursecuri spritate cu portocale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -250 gr faina
  • -50 gr cacao
  • - 100 gr zahar pudra sau 80 gr Green Sugar
  • -2 oua
  • -100 ml ulei
  • -coaja de la o portocala
  • -100 ml suc suc de portocala
  • -5 gr praf de copt
  • -1 lingurita scortisoara
  • -praf de sare

Mod de preparare

Ouale impreuna cu zaharul sau indulcitorul le mixam pana cand devine o spuma de o culoare galben deschis.

Adaugam scortisoara , coaja si sucul de portocala si sarea . Omogenizam putin si adaugam jumate din faina (faina amestecata inainte cu praful de copt) si jumate din ulei. Omogenizam si adaugam si restul de faina si ulei ramas. Vom obtine un aluat foarte fin si usor moale .

Aluatul il punem intr-o forma de biscuit si incepem sa formam biscuitii .

Dam tava la cuptorul incins la 180 grade si lasam cam 15 minute .

lasati sa se raceasca si asezati biscuit in cutie metalica pentru pastrare , asta daca mai aveti ce .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise