Fursecuri vanilate cu rahat

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 280 g unt
  • 350 g faina
  • seminte vanilie
  • 80 g zahar pudra
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • rahat colorat
  • zahar pudra cu vanilie

Mod de preparare

Intr-un castron, am amestecat untul cu zaharul si cu semintele de vanilie. Faina am amestecat-o separat cu praful de copt, praful de budinca si am incorporat si untul dulce. Am framantat un aluat nelipicios si am format bombite pe care am infipt un cubulet de rahat. Pe altele le-am facut rotunde si am ascuns in interiorul lor un cubulet de rahat. Le-am copt la foc mediu cam 15 minute dupa care le-am scos si le-am tavalit in zahar pudra. Se topesc efectiv in gura!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise