Galbiori cu sos de rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -0.5 kg galbiori bine spalati
  • -3 catei usturoi
  • -1 rosie mare (aprox 200 gr )
  • -sare
  • -piper
  • -o lingurita oregano maruntit
  • -o lingura ulei

Mod de preparare

Galbiorii i-am spalat si i-am curatat foarte bine . I-am lasat la scurs.

Intr-o tigaie antiaderanta am incins bine o lingura de ulei . Am pus galbiorii si i-am lasat la foc mic pana cand au lasat ei apa .

Am pus usturoiul pisat si rosia decojita si taiata destul de mare .

Lasam sa scada sosul si sa se gateasca bine .

Asezonam cu sare si piper , amestecam de cateva ori si oprim focul .

Deasupra presaram oregano uscat .

Servim cald alaturi de cartofi, orez sau mamaliga.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise