galuste cu sos papricat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • antricot de vita
  • supa de oase
  • ceapa
  • boia de ardei
  • ulei
  • sare
  • smantana
  • patrunjel verde
  • ardei gras
  • rosii

Mod de preparare

Ceapa si ardeii se inabusa in 100 ml de ulei , apoi se adauga 100 ml de supa de oase.Separat bucatile de antricot se inabusa in 50 ml de ulei cu 100 ml de supa de oase si se fierb 60 min. La bucatile de antricot se adauga legumele inabusite, boia,piper, sare, rosii,smantana, galuste fierte si se continua fierberea 5-10 min.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise