Gaspacho de castravete si lăptuci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 castravete
  • - 15 foi de salată spălate
  • - suc de la 1/2 lămâie
  • - 1 iaurt natur
  • - 6 frunze de mentă
  • - 6 f runze de coriandru
  • - sare
  • - piper

Mod de preparare

Curăţaţi castravetele, tăiaţi-l în cuburi.

Spalaţi foile de salată şi rupeţi-le în bucăţi.

Puneţi într-un blender toate ingredientele şi mixaţi.

Dacă-l vreţi fin, treceţi-l prin sită. Puneţi la frigider şi serviţi rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise