Gauffre cu Prune

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g de faina
  • 60 g de zahar
  • 14 g praf de copt
  • un pinch de sare
  • 2 oua
  • 500 ml lapte
  • 60 ml de ulei
  • 2 linguri de esenta vaniliat
  • 1 pahar de prune uscate

Mod de preparare

intr-un castron mare se amesteca faina, zaharul, praful de copt, sarea si prunele. Intr-un alta castron se amesteca ouale bine. Apoi se pune laptele, uleiul si esenta de vanilie. Se amesteca ingredientele umede si se adauga la uscat. Punem cate un polonic de aluat in aparatul special de vafe si coacem fiecare. Pune. niste syrup si POFTA BUNA!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise