Gazpacho

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 rosii mari
  • 1 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ceapa mai mica
  • 1 castravete
  • 1 catel de usturoi
  • 4 linguri de otet
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de sare
  • 300ml apa
  • crutoane

Mod de preparare

Gazpacho este o "supa de rosii" tipic spaniola,nelipsita de pe mesele lor mai ales pe timpul verii.Se pregateste in numai 10 min,fara foc si numai cu ingrediente sanatoase.Se curata si se spala bine toate legumele,se taie bucatele mai micute,se pun intr-un vas inalt de sticla,se adauga otetul,uleiul,sarea si apa.Se piseaza bine cu blender-ul.Se serveste rece de la frigider,cu crutoane.Va spun sincer ca este foooarte buna!Sper sa incercati si voi!POFTA BUNA!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise