Gazpacho

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 rosii mari
  • 1 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ceapa mai mica
  • 1 castravete
  • 1 catel de usturoi
  • 4 linguri de otet
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de sare
  • 300ml apa
  • crutoane

Mod de preparare

Gazpacho este o "supa de rosii" tipic spaniola,nelipsita de pe mesele lor mai ales pe timpul verii.Se pregateste in numai 10 min,fara foc si numai cu ingrediente sanatoase.Se curata si se spala bine toate legumele,se taie bucatele mai micute,se pun intr-un vas inalt de sticla,se adauga otetul,uleiul,sarea si apa.Se piseaza bine cu blender-ul.Se serveste rece de la frigider,cu crutoane.Va spun sincer ca este foooarte buna!Sper sa incercati si voi!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise