Ghiveci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g mazare
  • 400 g cartofi
  • 200 g fasole verde
  • 1 conopida mica
  • 2 ardei grasi
  • 1 telina
  • 2 morcovi
  • 300 g ceapa
  • 3 linguri pasta de rosii
  • sare, piper, patrunjel verde si marar

Mod de preparare

Se pun la fiert fasolea, cartofii, conopida si mazarea. Se taie bucati mici morcovii, telina si ardeii. Se pun separat la fiert cu putina sare. Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei, dupa ce are o culoare aurie se adauga toate legumele fierte, 500 ml apa si se lasa la foc potrivit. Cand este aproape gata se adauga pasta de rosii. Se mai lasa inca 15 minute la fiert. La sfarsit se poate da putin la cuptor pentru a prinde o crusta frumoasa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise