Ghiveci calugaresc de post

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 3 cepe
  • 1 ceaşcă de mazăre
  • 1 ceaşcă păstăi de fasole
  • 2 morcovi
  • 1 măr
  • 1 castravete murat
  • 2 ceşti suc de roşii
  • 1 ceaşcă ulei
  • 1 căpăţână de usturoi (sau mai puţin, după gust)
  • sare, foi de dafin
  • mărar şi pătrunjel

Mod de preparare

Se taie ceapa şi morcovul rondele şi se călesc împreună. Se sting cu 1 l de apă. Restul legumelor (şi mărul) tăiate după dorinţă, se adaugă şi se fierb împrenă 20 de minute. Se potriveşte de sare, se adaugă usturoiul tăiat feliuţe, dafinul şi verdeaţa fin tocată şi se dă la cuptorul încins, până când scade suficient.

Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise