Ghiveci de legume

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • o ceapa mare
  • 1 ardei
  • o vanata coapta
  • 1 dovlecel
  • jumatate cana cu orez
  • o cana cu rosii bucati in sos/4 rosii oparite, curatate de coaja
  • 3-4 lg ulei
  • sare/vegeta de legume

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt impreuna cu ardeiul tocat cubulete si morcovii taiati rondele se distuie cu uleiul, putina sare si apa.

Intre timp taiem dovlecelul cubulete si punem orezul la umflat(pe jumatate).

Cand legumele din tigaie s-au facut pe jumatate punem dovlecelul si mai adaugam apa. Mai lasam 10 min si punem rosiile si orezul umflat, aproape fiert. Mai lasam doua minute si punem si vanata coapta si tocata. Punem sare/ vegeta dupa gust si o lgta cu zahar.

Dupa ce stingem aragazul, mai lasam cu capac ghiveciul inca 10 min.

Sa aveti pofta mare!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise