Ghiveci de legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • * 3 cartofi albi
  • * 3 cartofi movi
  • * 3 morcovi
  • * 3 vinete (dintre care una alba si una galbena )
  • * 2 ardei kapia
  • * 2 dovlecei
  • * 1 gogosar
  • * 1 ceapa
  • * rosii cherry galbene
  • * patrunjel
  • * cimbru verde
  • * busuioc mov si verde
  • * sare de mare
  • * piper

Mod de preparare

Legumele se curata, se spala si se taie potrivit.

Intr-o cractita incinsa se adauga ceapa tocata, morcovul taiat si apoi restul legumelor.

Se lasa in jur de 5 minute, apoi se acopera cu apa, se adauga busuioc, cimbru, sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic.

Spre final se adauga patrunjelul tocat si se mai lasa cateva minute.

Ghiveciul de legume se serveste cald.

S-aveti pofta !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise