ghiveci national

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pipt
  • ceapa
  • morcovi
  • telina radacina
  • supa de oase
  • ardei gras
  • pasta de tomate
  • varza alba
  • ghiveci conserva
  • mazare
  • fasole
  • rosii
  • ulei
  • vin alb
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de carne se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa si 50 ml de ulei cu 100 ml de apa, se adauga boia de ardei , pasta de tomate si treptat , supa de oase apoi se continua inabusirea.In alt vas , in 150 ml de ulei cu 150 ml de apa ,se inabusa legumele in ordinea timpului de fierbere, se adauga aproximativ 300 ml de apa si se continua fierberea 30 min.

Bucatile de carne fierte se asaza intr-o tava ,se adauga legumele inabusite si legumele conservate(fasole ,mazare ,ghiveci, rosii),usturoi,piper,sare si patrunjel verde.

Se acopera cu apa fiarta si se introduce tava la cuptor 15 min. La sfarsit se adauga vin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise