Glazura de ciocolata rece

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr zahar farin,
  • 2 linguri cacao,
  • 3-4 linguri apa clocotita,
  • 1 lingurita otet,
  • 2 linguri ulei.

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu cacao, dupa care se adauga apa si otetul, iar la sfarsit dupa ce ati amestecat bine si s-a format o pasta pt ca glazura sa aiba luciu puneti 2 linguri de ulei.

Folositi aceasta glazura imediat pt ornarea torturilor, a eclerelor sau a altor prajituri.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise