Puneti intr-un castron stafidele,scortisoara rasa, cuisoarele zdrobite,ghimbirul, piperul si portocala taiata-n cubulete cat mai mici, cu coaja cu tot.Incalziti 250ml vin si cand incepe sa clocoteasca, turnati-l peste ingredientele din castron.Acoperiti vasul si lasati-l in repaus 20 de minute.
Incalziti vinul ramas, fara a-l lasa sa dea in clocot si turnati-l peste amestecul preparat inainte.Amestecati ingredientele si turnati preparatul in cani de lut incalzite.Inainte de a turna bautura din ele, udati-le cu apa fierbinte si presarati-le cu un praf de scortisoara rasa foarte fin.Deasupra presarati coaja de lamaie rasa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise