Glogg

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 vin rosu dulce sau demi-dulce
  • 2 linguri stafide
  • 0 lingurita scortisoara fuchs
  • o portocala
  • 4 lingurI
  • miere
  • 3 cuisoare fuchs
  • 2 lingurite ghimbir ras
  • coaja rasa de la o lamaie
  • un varf de cutit piper rosu fuchs

Mod de preparare

Puneti intr-un castron stafidele,scortisoara rasa, cuisoarele zdrobite,ghimbirul, piperul si portocala taiata-n cubulete cat mai mici, cu coaja cu tot.Incalziti 250ml vin si cand incepe sa clocoteasca, turnati-l peste ingredientele din castron.Acoperiti vasul si lasati-l in repaus 20 de minute.
Incalziti vinul ramas, fara a-l lasa sa dea in clocot si turnati-l peste amestecul preparat inainte.Amestecati ingredientele si turnati preparatul in cani de lut incalzite.Inainte de a turna bautura din ele, udati-le cu apa fierbinte si presarati-le cu un praf de scortisoara rasa foarte fin.Deasupra presarati coaja de lamaie rasa.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise