Intr-un vas se fierb 400 ml de apa cu sare si ulei;cand apa clocoteste , se adauga 300 g de faina, amestecand continuu.Se retrage vasul de pe foc, se raceste putin si se adauga 2 oua ,omogenizand compozitia.
Din aceasta se formeaza batonane de cca 3 cm lungime,care se fierb intr-un vas cu apa clocotita si sare,ca 15 min, apoi se scot in apa rece.Separat ,se prepara un sos alb din 75 g de margarina , lapte, faina,3 oua si sare.Aceste sos se amesteca cu 75 g de cascaval ras si gnoki.Compozitia obtinuta se asaza intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet,deasupra se presara cascaval ras si se gratineaza la cuptor.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise