goffre

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 cescuta si 1/2 lapte proaspat
  • 60g unt
  • 1/2lingurita de sare
  • 2 lingurite praf de copt
  • jumatate de cescuta zahar pudra
  • esenta de vanilie
  • zahar vaniliat
  • pentru ornat (zahar pudra ,gem,topic de ciocolata sau caramel -dupa preferinte

Mod de preparare

1 Dupa ce aplbusurile sunt separate de galbenusuri ,acestea se pun inr-o cupa si se amesteca spuma .

2 Intr-o alta cupa se amesteca galbenusurile cu laptele proaspat si untul topit

- se adauga zaharul pudra dupa care incorporam faina care a fost amestecata cu praful de copt si sarea si amestecam pana se omogenizeaza cu mixerul

cand s-a amestecat adaugam albusul de ou cu o spatula de sus in jos pana se incorporeata tot albusul,avem grija sa nu scada volumul albusului

se coc intr-un aparat special de goffre ,timp de 3 -4 minute

se servesc cu gem ,toping de ciocolata sau doar cu zahar pudra (sunt indeale pentru micul dejun)(din aceasta compozitie ies cam 14 bucati)

pofta buna!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise