Gogosar murat la rece

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 kg gogosar
  • 1 l otet
  • 500 g zahar
  • 200 g sare
  • foi dafin
  • piper boabe
  • 6 varf cutit salicilat

Mod de preparare

Se spala gogosarul bine,se taie in jumatati curatat bine de seminte.

Intr-o cratita mai mare se amesteca otetul,zaharul,sarea, foile de dafin si piperul se pun jumatatile de gogosar si se lasa pina a doua zi.A doua zi incet se intorc in cratita gogosarii apoi se aseaza in borcane de 800 g completind cu zeama obtinuta.Se presara un virf de cutit salicilat la fiecare borcan se inchid ermetic si se dau la camara.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise