gogosari cu orez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • gogosari
  • orez
  • ceapa
  • ulei
  • oua
  • pasta de tomate
  • sare
  • supa de oase
  • patrunjel verde
  • otet
  • piper

Mod de preparare

Ceapa si orezul se inabusa in ulei , se adauga pasta de tomate , sare, supa de oase , se fierb si se introduc la cuptor.

La orezul fiert se adauga patrunjelul verde, piper,se amesteca si se raceste .Gogosarii se umplu cu compozitia rezultata.Ouale se sparg unul cate unul si se introduc pe rand intr-un vas cu apa clocotita, sare si otet.

Cand sunt gata , se saot , se tin in apa rece, se asaza deasupra gogosarilor umpluti cu orez si se adauga deasupra patrunjel verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise