Gogosari cu sos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 1 borcan sos cu pasta de tomate 650 gr
  • 250 gr zahar
  • 250 ml ulei
  • 250 ml otet [9 grade ]
  • sare dupa gust
  • piper boabe
  • 2-3 foi de dafin.

Mod de preparare

Gogosarii se taie fideluta.

Intr-o oala de 8-10 litri se pune sosul de paste de tomate, uleiul, otetul, zaharul, sarea, piperul, foile de dafin si se pune pe foc.

Cand face bule desupra se adauga gogosarii. Dupa ce incepe sa fiarba se mai lasa circa 7 min. Se da de pe foc si se pune compozitia in borcane de 400g.

Borcanele se fierb la bain-marie circa 40-50 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise