GOGOSELE DE CARTOFI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2kg de cartofi
  • 50gr. de unt
  • 2 linguri de faina
  • o ceasca cu apa
  • 2 oua
  • sare piper si ulei

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, in apa cu sare. Separat ,pui la fiert apa cu untul si cand da in clocot adaugi faina si amesteci repede,mai fierbi 2-3 minutesi il dai deoparte.(va esi ca un sos)Dupa ce cartofii au fost fierti ii cureti si ii treceti prin masina de tocat (ca pentru piure) apoi adaugi sisosul,pui ouale si amesteci pana omogenizezi totul.Potrivesti gustul de sare si piper , formezi gogosele pe care le pui la prajit in ulei bine incins

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise