Gogosele din branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -300g branza telemea
  • -3 oua intregi
  • -coaja rasa de la o lamaie
  • -6 linguri zahar

Mod de preparare

Telemeaua trebuie rasa pe razatoare sau pisata bine cu furculita si se amesteca cu ouale, coaja de la lamaie, zaharul care trebuie sa fie bine dizolvat cu un pahar mic sau jumatate de pahar mare de lapte,apoi trebuie adaugata faina si o lingura rasa de bicarbonat,pana se obtine un aluat tare. Intr-o cratita pui ulei sa se incinga cca 3 degete astfel incat gogoselele sa fiarba in ulei. Apoi cu o lingurita pe care o cufunzi in uleiul incins pui coca cam jumatate de lingurita, iar apoi le scoti cu spumiera dupa ce s-au rumenit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise