Gogosele din branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -300g branza telemea
  • -3 oua intregi
  • -coaja rasa de la o lamaie
  • -6 linguri zahar

Mod de preparare

Telemeaua trebuie rasa pe razatoare sau pisata bine cu furculita si se amesteca cu ouale, coaja de la lamaie, zaharul care trebuie sa fie bine dizolvat cu un pahar mic sau jumatate de pahar mare de lapte,apoi trebuie adaugata faina si o lingura rasa de bicarbonat,pana se obtine un aluat tare. Intr-o cratita pui ulei sa se incinga cca 3 degete astfel incat gogoselele sa fiarba in ulei. Apoi cu o lingurita pe care o cufunzi in uleiul incins pui coca cam jumatate de lingurita, iar apoi le scoti cu spumiera dupa ce s-au rumenit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise