Gogosele insiropate

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • - 400 ml lapte;
  • - 1 lingurita de sare;
  • - 1 lingurita de zahar;
  • - 2 plicuri de drojdie;
  • - coaja rasa a unei lamai;
  • - 30 ml ulei;
  • - ulei pentru prajit;
  • - faina cat cuprinde.
  • Pentru sirop:
  • - 400 g miere de albine;
  • - 200 g zahar;
  • - 200ml apa;
  • - zeama unei lamai;
  • - 1 plic de zahar vanilat.

Mod de preparare

1. Se adauga in masina de paine, la programul pentru aluat, laptele, sarea, zaharul, 30 ml ulei si putina faina.

2. Se mixeaza totul, iar apoi se adauga drojdia.

3. Se pune si coaja rasa de lamaie si faina cat cuprinde, astfel incat sa obtinem o coca de consistenta medie.

4. Se lasa timp de 1 h si 30 minute.

5. Se incinge uleiul si se prepara siropul.

6. Luam cu o lingurita aluat si il punem in uleiul incins. Se intorc gogoselele pe toate partile sa se rumeneasca. Apoi le punem in sirop.

Sunt un desert gustos!

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise