Gogosele pripite cu cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g cartofi
  • 200 g faina
  • 100 ml ulei
  • 200 ml apa
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 50 g unt pentru stropit gogoselele
  • smantana

Mod de preparare

Se pune la fiert apa cu uleiul. Cand au dat in clocot se toarna faina, se amesteca bine de cateva ori si se ia vasul de pe foc. Dupa 5-6 minute se adauga pe rand cate un ou amestecand mereu si la urma se adauga cartofii care au fost pusi la fiert in coaja, dupa care curatati au fost dati prin masina de tocat.

Se pune sare si piper dupa gust si se amesteca bine.

Din compozitie se formeaza gogosele mici care se dau prin faina si se prajesc in ulei bine incins.

Se servesc stropite cu unt si smantana.

Se pune si putin suflet.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise