Gogosele

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 8 oua
  • -350g faina(o cana mare)
  • -250ml ulei
  • -1/2 l Apa

Mod de preparare

Se pune la fiert ½ apa cu ulei si cu putina sare.Se clocoteste, apoi se amesteca faina mestecandu-se.Se da la oparte.

Se raceste –Usor calduta se inglobeaza cate un ou pe rand.

Se lasa un sfert de ora (poti si o ora, cu cat sta mai mult cu atat e mai bine)

Cuptorul sa fie f bine incins

Tava se unge cu ulei sau pui hartie de copt.

Se pune din compozitie cu lingurita in tava…din loc in loc.

Se pun la foc foarte iute.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise