Gogosele

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 8 oua
  • -350g faina(o cana mare)
  • -250ml ulei
  • -1/2 l Apa

Mod de preparare

Se pune la fiert ½ apa cu ulei si cu putina sare.Se clocoteste, apoi se amesteca faina mestecandu-se.Se da la oparte.

Se raceste –Usor calduta se inglobeaza cate un ou pe rand.

Se lasa un sfert de ora (poti si o ora, cu cat sta mai mult cu atat e mai bine)

Cuptorul sa fie f bine incins

Tava se unge cu ulei sau pui hartie de copt.

Se pune din compozitie cu lingurita in tava…din loc in loc.

Se pun la foc foarte iute.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise