Gogosi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250ml lapte
  • 2oua
  • 2linguri zahar
  • 500gr. faina
  • 1cub drojdie
  • 2linguri ulei
  • esenta vanilie
  • zahar vanilat pt pudrat

Mod de preparare

Amestecam toate ingredientele, drojdia o topim in lapte si framantam bine.Lasam aluatul la dospit cam 60 min,dupa ne apucam de intins foaia si de facut gogosele cu ajutorul unei cani, le punem la prajit in uleiul bine incins.Pentru prima data au iesit bune!

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise