Gogosi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr faina,
  • 120 gr unt,
  • 40 gr drojdie,
  • o lingura zahar,
  • o lingurita rom

Mod de preparare

De freaca drojdia, zaharul .

Se adauga untul, galbenusurile pe rind, romul, coaja rasa de lamiie, sarea, laptele caldut si apoi faina. Se lasa la crescut, cca 20 minute.

Se intind din compozitie foi de 2 cm, se taie cu paharul si se lasa iar a crescut cca 20 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise