Gogosi cu iaurt

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g iaurt
  • 150 g faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • ulei pentru prajit
  • 3 linguri zahar
  • 1 ou
  • sare
  • zahar pudra
  • 1 lingurita praf de copt sau bicarbonat stins cu lapte

Mod de preparare

Se face un aluat moale amestecand iaurtul cu oul, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt stins si la sfarsit se pune faina. Din aceasta compozitia se ia cu lingura si se prajesc gogosele in ulei bine incins. Sunt gata cand sunt rumenite. Se servesc tavalite prin zahar farin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise