GOGOSI CU TOPPING DE CIOCOLATA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina
  • drojdie
  • zahar
  • oua
  • esenta sau coaja de lamaie sau portocala
  • lapte
  • unt
  • un praf de sare si topping de ciocolata
  • ulei

Mod de preparare

Se dizolva drojdia in laptele caldut cu zaharul si un praf de sare,iar dupa ce a crescut,o punem putin cate putin peste faina,unde adaugam si ouale batute ,untul,esenta si framantam pana obtinem un aluat de consistenta nici prea moale nici prea tare ,potrivit .Lasam sa dospeasca dupa care intindem coca pe o planseta si cu un pahar ori cana taiem gogosile iar in mijloc cu un dop ori un paharut mai mic.Mai lasam o jum de ora pe planseta sa mai creasca apoi le punem intr-o tigaie in uleiul incins.Dupa ce le scoatem le turnam deasupra topping de ciocolata sau zahar pudra dupa preferinte.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise