gogosi de post.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g faina
  • zahar
  • miere
  • scortisoara
  • 20g drojdie
  • ulei

Mod de preparare

Se dizolva drojdia intr-o lingurita de zahar si o ceasca de apa, se adauga 2-3 linguri de faina, se amesteca bine si se lasa la crescut;

Cand a crescut, se adauga o ceasca de apa, restul de faina, sare, se framanta pana se obtine un aluat consistent, se lasa la crescut;

Dupa ce a crescut, cu o lingura se ia din aluat si se prajesc gogosile in ulei incins. Cand sunt aurite, se scot cu spumiera si se tavalesc prin miere si scortisoara.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise