Gogosi de tapioca cu brinza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana de tapioca; 1/4 ulei cana de ulei de porumb; 1/4 cana de apa; o lingurita de sare; 2 oua; 6 linguri iaurt; 1 cana parmezan ras

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200 de grade. Se pune tapioca intr-un castron de metal. Se amesteca uleiul cu apa si cu care si se pune pe foc, se da mixtura in clocot, apoi se amesteca cu tapioca si se amesteca cu o lingura de lemn. Se amesteca pina se obtine un aluat ferm. Apoi se pun ouale apoi cascavalul. Apoi se pune iaurtul. Se face cu miinile unse cu ulei, se fac bilute de coca ca o minge de tenis. Apoi se da cuptorul la 160 de gr. si se unge o tava cu unt si se coace 25-30 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise