gogosi pripite

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • branza de vaci
  • cascaval
  • branza telemea
  • oua
  • faina
  • ulei
  • marar

Mod de preparare

Branzeturile se amesteca bine , ca sa se omogenizeze;se adauga ouale , faina si mararul tocar marunt. Se ia din compozitie o lingura cu varf , se ruleaza pe o foaie de nylon presarat cu faina formand un sul de 2 cm. Acestea se modeleaza in forma de bila si se dau prin faina. Se pregatesc toate si se asaza pe faina. Intr-o tigaie se infierbanta uleiul si se adauga gogosile . Se rumenesc uniform.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise