Grapefruit copt

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 grapefruit
  • 6 lingurite zahar vanilat

Mod de preparare

Grapefruitul se taie in doua, apoi fiecare jumatate este taiata din interior spre exterior urmarind feliile si circular separandu-se fructul de coaja. Se taie astfel pentru ca zaharul sa patrunda in tot fructul. Se presara zaharul vanilat deasupra fructului si se aseaza intr-un bol la cuptorul cu microunde. Se lasa la cuptor pana se topeste zaharul, aproximativ 3-5 minute. Se serveste rece.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise