GRAPEFRUIT UMPLUT

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 250g.piept de curcan afumat,
  • 300g.pepene galben,
  • 300g.morcovi,
  • 200g.telina,
  • 150g.ciuperci de balegar,
  • 80g.alune,
  • 3dl. iaurt natur,
  • 2,5dl. maioneza,
  • 1 lingurita zahar,
  • 2 bucati grapefruit(mari-cca.700g.),
  • sare,
  • piper alb,
  • patrunjel verde pentru ornat;

Mod de preparare

1.Pieptul de curcan se taie cubulete.Morcovii si telina, curatate si spalate, se rad pe razatoarea mare.Ciupercile se taie in doua .Alunele se zdrobesc.

3.Iaurtul se amesteca cu maioneza ,se adauga sare, piper alb si zahar.

4.Toate ingredientele se amesteca cu sosul de iaurt.

5.Fructele de grapefruit se taie in doua.Se scoate pulpa fructului , se taie in cubulete si se incorporeaza in compozitia de iaurt si legume.Daca este nevoie se mai condimenteaza cu sare si piper.Se umplu grapefruit-urile cu compozitia de legume,carne si sos , se orneaza cu patrunjel verde si se servesc.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise