Gratar de pui cu ochiuri de oua

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe superioare dezosate
  • 2 oua
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • putin unt(la alegere)
  • sare
  • piper dupa gust.

Mod de preparare

Cateii de usturoi se zdrobesc si se taie marunt cu cutitul. Se asaza pe un platou si se presara peste ei putina sare. Pulpele dezosate si codimentate cu sare si piper se rumenesc pe ambele fete pe un gratar de teflon, in care in prealabil s-a pus uleiul. Cind carnea este gata, se asaza peste usturoiul de pe platou. Peste uleiul ramas se adauga untul, se pun ouale, care se vor gati moi. Cind acestea sint gata se pun, impreuna cu toata grasimea ramasa, deasupra puiului de pe platou. Se poate asorta cu orice fel de garnituta vagetala.Produsul finit este extrem de gustos si satios. Pofta buna.(Reteta este pentru doua persoane).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise