gris cu lapte

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • 150gr zahar
  • 150gr gris
  • vanilie
  • coaja lamaie
  • sare dulceata.

Mod de preparare

Se fierbe in clocot laptele cu sare si se pune grisul in forma de ploaie, mestacand cu un tel pana se fierbe complet. se adauga vanilia si coaja de lamaie, se rastoarna vasul respectiv, se garniseste cu dulceata de visine sau scortisoara.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise