Gris cu lapte

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Lapte 500 ml
  • Gris 7 linguri
  • Zahar 30 g
  • Esenta vanilie/rom
  • Dulceata fructe dupa gust

Mod de preparare

Se fierbe laptele la foc mic. Cand laptele clocoteste se pune in ploaie grisul amestecand continuu ca sa nu faca cocoloase si sa nu se lipeasca. Dupa ce s-a adaugat tot grisul se adauga zaharul si se mai lasa sa fiarba incet 10 minute, amestecand continuu. Dupa fierbere se adauga esenta dupa gust vanilie sau rom, se toarna in cupe sau forme si se serveste cu dulceata dupa preferinte.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise