Grisine cu cascaval si sunculita taraneasca

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente 6 buc:
  • 6 grisine lungi
  • 3 felii cascaval afumat
  • 3 felii cascaval clasic
  • 6 felii subtiri sunculita taraneasca
  • 1 castravete mic
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 2 lingurite susan negru
  • 2 linguri mustar boabe

Mod de preparare

Castravetele se spala si se taie pe lung 6 fasii subtiri cu ajutorul instrumentului de decojit.

Se ruleaza pe fiecare grisina cate o felie de cascaval, una de castravete si una de sunculita taraneasca la o distanta de 1 cm intre ele.

Se ung rulourile cu putin ulei de masline si se presara seminte de susan.

Se servesc alaturi de mustar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise