Grisine cu cascaval si sunculita taraneasca

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente 6 buc:
  • 6 grisine lungi
  • 3 felii cascaval afumat
  • 3 felii cascaval clasic
  • 6 felii subtiri sunculita taraneasca
  • 1 castravete mic
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 2 lingurite susan negru
  • 2 linguri mustar boabe

Mod de preparare

Castravetele se spala si se taie pe lung 6 fasii subtiri cu ajutorul instrumentului de decojit.

Se ruleaza pe fiecare grisina cate o felie de cascaval, una de castravete si una de sunculita taraneasca la o distanta de 1 cm intre ele.

Se ung rulourile cu putin ulei de masline si se presara seminte de susan.

Se servesc alaturi de mustar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise