Intr-un castron, puneti gorgonzola, crema de branza, untul (la temperatura camerei), parmezanul ras si un pic de piper. Mixati, intai la turatie mica, apoi mare, pana cand obtineti o pasta. Adaugati arpagicul verde, taiat marunt. Omogenizati.
Luati o felie de prosciutto, puneti cam o jumatate de lingurita de crema de branzeturi si intindeti uniform, cu un cutit. Rulati pe grisina, incepand cam de la 3 cm de varf (crema de branza va lipi prosciutto de grisina). Procedati la fel, pana terminati grisinele, crema si prosciutto.
Pastrati la rece pana in momentul servirii. Asta, bineinteles, in cazul in care nu va infruptati imediat din ele.
Mai multe retete delicioase pe blogul Gurmandino.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise