Grog cu portocala

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ptr. 2 persoane
  • 100 ml apa
  • 2 portoccale
  • 4 lingurite miere
  • cuisoare
  • scortisoara praf
  • 1/2 paharut rhum - rom

Mod de preparare

Intr-o craticioara puneti apa, scortisoara, 2/3 cuisoare si mierea.

Lasati sa fiarba pina cind se topeste mierea.

Adaugati sucul de la cele doua portocale.

Aduceti din nou la punctul de fierbere, lasati un minut apoi stingeti focul si adaugati romul.

Serviti cald.

Ideal pentru a se incalzi in serile reci de toamna...

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise