Guacamole cu ceapa si patrunjel verde

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 avocado
  • 1 ceapa rosie
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ardei iute pitic
  • zeama de la o jumate de limeta
  • 1 lingura de ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cateva crengute de patrunjel verde
  • paine prajita
  • rosii.

Mod de preparare

Ador Guacamole, preparat in orice fel. De data aceasta am ales o reteta cu ceapa si patrunjel verde.

Taiati avocado in 2, scoateti samburele, curatati coaja(daca este foarte copt, coaja se ia cu usurinta). Intr-un bol pasati pulpa fructului cu furculita, adaugati uleiul, amestecati bine, adaugati ardeiasul taiat marunt, ceapa (curatata, spalata, razuita pe razatoare), usturoiul zdrobit(sau razuit), sare, piper dupa gust, zeama de limeta, patrunjelul verde tocat marunt. Omogenizati bine compozitia. Taiati rosiile cubulete mici. Intindeti guacamole pe paine prajita si presarati rosiile taiate.

Mai multe retete gasiti pe: http://dulcesarat.blogspot.com.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise