Guacamole cu ceapa si patrunjel verde

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 avocado
  • 1 ceapa rosie
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ardei iute pitic
  • zeama de la o jumate de limeta
  • 1 lingura de ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cateva crengute de patrunjel verde
  • paine prajita
  • rosii.

Mod de preparare

Ador Guacamole, preparat in orice fel. De data aceasta am ales o reteta cu ceapa si patrunjel verde.

Taiati avocado in 2, scoateti samburele, curatati coaja(daca este foarte copt, coaja se ia cu usurinta). Intr-un bol pasati pulpa fructului cu furculita, adaugati uleiul, amestecati bine, adaugati ardeiasul taiat marunt, ceapa (curatata, spalata, razuita pe razatoare), usturoiul zdrobit(sau razuit), sare, piper dupa gust, zeama de limeta, patrunjelul verde tocat marunt. Omogenizati bine compozitia. Taiati rosiile cubulete mici. Intindeti guacamole pe paine prajita si presarati rosiile taiate.

Mai multe retete gasiti pe: http://dulcesarat.blogspot.com.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise