Guguloae cu nuca de cocos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g-biscuiti,
  • 2-cani nuca,
  • 200g-margarina,
  • 8-linguri zahar,
  • 5-linguri cacaoa,
  • 1-cana lapte,
  • 200g-nuca de cocos.

Mod de preparare

Se dau prin masina de tocat biscuiti si nuca.separat se pun pe foc laptele.zaharul si cacaoa se fierbe pana se ingroasa, se da la rece apoi se pune margarina. Toata aceasta compozitie se pune peste biscuiti si nuca macinata se incorporeaza bine,apoi se fac guguloaele si se dau prin nuca de cocos,sunt foarte bune si foarte usor de preparat se poate pune si o visina din visinata in miljoc .Se poate face si de post,se inlocueste laptele cu apa si margarina vegetala.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise