Gustare in forma de leu

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 banana de marime medie
  • 2 mandarine
  • 1 felie de ananas (din conserva sau proaspata)
  • 3 bomboane de ciocolata
  • fulgi de ciocolata

Mod de preparare

1. Se taie banana felii. Se asaza feliile pe o farfurie in cerc, in forma capului de leu.

2. Se curata mandarina si se separa feliile. Se asaza in jurul feliilor de banana formand coama leului.

3. Se taie felia de ananas in jumatate si se fac din ea urechile leului.

4. Se adauga bomboanele de ciocolata pentru ochi si nas. Se iau fulgi de ciocolata intre degete si se presara cu grija, formand gura leului.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise