Gustare rapida

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 borcan fasole verde conservata
  • 100 gr costita sau piept ardelenesc.

Mod de preparare

Se scurge fasolea verde de zeama

Se infasoara cate 5-6 pastai de fasole verde in feliute de costita si se prajesc in ulei incins.

Se pot servi ca atare , cu sos de rosii sau de usturoi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise